Ohjelmapalvelut

Yleisötapahtumat, häät, sukukokoukset, synttärit, valmistujaiset, bändikeikat, näytelmät kouluissa, uuden tuotteen lanseeraus markkinoille, firman 10-vuotisjuhlat, vaalikampanjat, tanssikilpailut, pikkujoulut, konsertit, urheilukilpailut.. Esiintyjiä tarvitaan kaikkialla, missä tapahtuu!TUOMAS & THE TREBLEMAKERS

Tuomas & the Treblemakers pistettiin kokoon Korona- syksynä 2020. Ja ihan vain sen takia koska jäsenillä oli polttava tarve kasata kokoonpano joka soittaa vain hyvää beat- pohjaista iskelmämusiikkia. Pienten alkuihmettelyjen jälkeen kokoonpano muotoutui soittajista joilla on vankka menneisyys rytmimusiikin saralla eri kokoonpanoissa.

Pystysolisti ja tamburiini: Tuomas Känsäkangas
Kitara: Mika Rintala
Kitara ja taustalaulu: Kimmo Kaunisto
Basso ja taustalaulu: Topi Myllykangas
Rummut: Timo Tikkamäki


CELT DIVISION

Celt Division tulkitsee irkkumusiikin uusia ja vanhoja klassikoita pop&rock- ja kelttipunkin mausteilla joka makuun. Tarjoilemme muun muassa vauhdikasta, tanssijalkaa puhuttelevaa poljentoa sekä riipivän sielukkaita irkkuballadeja. Yhtyeen karismaattinen laulusolisti Gary Timm muutti läntiseen Suomeen Amerikan mantereelta, mutta sukujuuria löytyy myös Irlannin länsirannikolta, Galwaysta.

Yhtyeen muusikoista suurella osalla on monipuolisesti kokemusta juurimusiikin bändeissä eri vivahtein. Alttoviulisti Airi Salmelan tausta on klassisen laulu- ja soitinmusiikin puolella, nyt bändisoiton riemu on vienyt sydämen. Yhtyeen soivan ytimen muodostavat hänen lisäkseen mandoliinin ja stemmalaulun taituri Kimmo Kaunisto, tyylikkään kitaroinnin hallitseva Toni Rukkila sekä lyömäsoitinriffien ehtymätön ideapankki Timo Tikkamäki.

TIMANTTINEN DUO

Tämä on se akustinen bändi joka keikoillaan esittääkin ei niitä kaikkein kuluneimpia renkutuksia. Ohjelmistosta löytyykin monen yhden hitin ihmeen aikaansaannoksia ja muitakin unohdettuja helmiä. Duossa operoivat Jarkko Penttinen, laulu ja kitara sekä Kimmo Kaunisto, kitara, laulu ynnä hevosenpotku.

SAMI HEINONEN & MUSTARUUKKU

Ainutlaatuinen, mesmeroiva, lumoava sävelsirkus - muun muassa näillä laatusanoilla on luonnehdittu Mustaruukun vankkureiden ontuvaa, mutta määrätietoista menoa. Paahteinen ajo, helisevät symbaalit ja kumisevat vasket muodostavat mieleen kuulokudelman menneestä maailmasta, jossa kivettömän kellon kauppiaat tanssittavat puolimaailman naisia, komeljanttareiden ja trokareiden lyödessä tahtia. Astu siis kanssamme hetkeksi himmeään valoon ja anna lanteidesi keinua - kyllä se Sylvester ovella jaksaa uottaa.

TRIO HEINONEN

Yleisön joukossa valtavaa supsutusta aikaansaava orkesteri joka hyvällä sykkeellä ja ilon kautta vetää naaman hymyyn itsekullakin kuuntelijalla. Sami Heinonen, laulu ja kitara Mikko Essel, basso ja laulu Kimmo Kaunisto, kitara ja laulu

MEIDÄN PIKKU KUPPILAN ORKESTERI (MPKO)

Projektiluontoinen eri teemoja/artistien tuotoksia esittänyt Corner’s pubin house-bändi. Toteutettuna mm. Aki Sirkesalo, J.Karjalainen ja Mustat lasit, Joe Cocker, Maarit, JJ Cale. Viimeisimpinä Kirka- tribute, Topi Sorsakoski & Agents- tribute, solistinaan Sami Heinonen. Yhteistyötä on tehty mm. Geir Rönningin, Esa Elorannan, Kai Jämsän, Kim Lönnholmin sekä Tipe Johnsonin kanssa. Kvartettina MPKO eli Meidän Pikku Kuppila Orkesteri tarjoilee vetävän setin popmusiikkia ja järjestää samalla parhaan a-ryhmän pirskeet! Monipuolisen bändin livekunto on ehdottomasti katsastamisen arvoinen.

Kim Simell, rummut ja laulu
Jukka Hänninen, keyboards ja laulu
Mikko Essel, basso ja laulu
Kimmo Kaunisto, kitara ja laulu

NON IDENTICAL TWINS

Akustinen duo varustettuna loistavalla laulannalla sekä kitaralla ja cajon- boxilla. Suomen- ja lontoonkielistä ohjelmistoa joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kim Simell, laulu ja cajon
Kimmo Kaunisto, kitara ja laulu


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt
Kimmo Kaunisto puh. 050 558 6838
kimmo (at) rogersound.fiCelt Division / suuri kuva


Celt Division / suuri kuva


Non Identical Twins / suuri kuva


Sami Heinonen Trio / suuri kuva